Licensz

Az Art of Agile Kft. különböző munkáin, megosztott anyagain a (CC BY-SA) licensz logót találod. Ez a Creative Commons Share Alike (Nevezd meg! – Így add tovább!)jogot jelent. Ez lehetővé teszi azt, hogy az adott művet lemásold, terjeszd, beépítsd saját műveidbe, átdolgozd vagy átalakítsd, továbfejleszd vagy akár kereskedelmi célokra, fizetős munkákra használd. Gyakran úgy hivatkoznak erre a licenszre, hogy olyan mint az open source a szoftverek esetén. Minden származtatott mű ugyanezt a licensz jogot örökli, tehát szabadon felhasználható lesz akár kereskedelmi célokra is. Ez a jog nem a korlátozást, hanem a felszabadítást biztosítja.

A fenti licensz értelmében arra kérünk, hogy:

  • a mű felhasználása esetén jelezd azt, hogy a mű az Art of Agile (AoA) által licenszelt mű (ügyelj a megfogalmazásra, hogy ne legyen félreérhető, hogy ez nem egyenlő azzal, hogy kapcsolatban állsz az AoA-val, vagy hogy az AoA megbízott volna a mű használatára)
  • a mű bármilyen átalakított formáját ugyanezen vagy egy ezzel egyenértékű licensszel terjeszd
  • tedd egyértelművé mások számára e licensz feltételeit:

További információkért keresd fel a Creative Commons weboldalát. Ha bármilyen kérdésed merülne fel, írj nekünk ide: hello@artofagile.hu